Naast mijn werkzaamheden als freelance tekstschrijver en online marketeer ben ik het Instagram/fotoproject Discover Delft gestart. Met mijn werk leg ik niet de focus op fotografie, maar zo nu en dan komt het wel goed van pas dat ik een diploma van de Fotovakschool Rotterdam op zak heb.

Sinds eind 2016 woon ik in Delft en leer ik deze prachtige stad steeds beter kennen. Ik voel me vaak nog toerist in eigen stad en kijk mijn ogen uit. Continu zie ik beelden die ik met mijn spiegelreflex wil vastleggen. Omdat ik niet aan al het moois voorbij wil schieten én de stad nog beter wil leren kennen ben ik het project Discover Delft gestart. En mooi meegenomen: ik kan nog steviger met Instagram aan de slag.

Via het Instagram-account wil ik graag de stad met iedereen delen. Zowel met locals (‘Jaaaa, zo mooi is mijn stad’ of ‘Daar heb ik nog nooit bij stilgestaan, wat mooi’) als toeristen (‘We must go there!’) en natuurlijk met alle fotoliefhebbers.

Kijk je mee? Volg hier Discover Delft.

 

Is Discover Delft aanleiding om eens kennis te maken?

Biedt dit project (om wat voor reden dan ook) aanleiding om eens kennis te maken? Stuur mij gerust een mailtje: info@petravandenbroek.nl. Altijd leuk! 🙂

Discover Delft

Share This