Adviesgesprek voor ondernemers in de regio Delft

tekstschrijver-Delft-contact-marketeer

Zet je voor jouw bedrijf de eerste online stappen of wil je juist naar het volgende level, maar weet je niet hoe? Dan is een (marketing) adviesgesprek de uitkomst. Gegarandeerd geef ik je een zetje in de goede richting en krijg je volop nieuwe ideeën, die heel concreet uit te voeren zijn. Door jezelf of  door mij als je het wilt uitbesteden.

Wanneer is een adviesgesprek aan te raden

Ik geef je graag een idee van de vragen die ik van ondernemers krijg, waarna een advies/sparren de uitkomst blijkt te zijn:

  • “Ik zoek iemand die mij advies kan geven over het verbeteren van mijn online vindbaarheid, zodat ik meer klanten kan krijgen.”
  • “Ik weet niet welke online kanalen ik het best in kan zetten. Ik heb al Google Ads geprobeerd, maar dat leverde niet veel op. LinkedIn en Facebook heb ik ook, maar daar doe ik niets mee.”
  • “Ik ben startende ondernemer zzp’er en mijn klanten blijven een beetje uit. Ik weet niet zo goed waar online mijn kansen liggen, waar ik tijd in moet stoppen.”

In alle gevallen bekijk ik welke kanalen je inzet, hoe je dat doet en waar de eerste winst te behalen valt. Dat gaat onder andere over de teksten op je site, vindbaarheid in Google (SEO), jouw doelgroepen en social media. We kijken ook breder waar nog meer (realistische) kansen liggen. Daarnaast is het goed om te sparren met iemand buiten jouw business en komen er altijd weer nieuwe ideeën naar boven of zelfs duidelijkere keuzes in je doelgroepen.

De duur en kosten van een adviesgesprek

Op voorhand wil ik graag weten wat jouw bedrijf doet en waar je mee worstelt. Op die manier kan ik me goed voorbereiden en tijdens het gesprek direct al goede ideeën / quick wins op tafel leggen. Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Je kan vervolgens met alle besproken ideeën zelf aan de slag of ik kan onderdelen uit handen nemen.

Speciaal aanbod: gesprek inclusief voorbereiding voor 65 euro (excl btw).

Iets voor jou?

Spreekt een adviesgesprek en sparren jou aan? Stuur mij dan een mailtje en dan plannen we snel het gesprek in: info@petravandenbroek.nl

Geen velden gevonden.
Share This