Online marketeer uit Delft inhuren

Het internet biedt veel kansen. Maar hoe bereik je jouw doelgroep en wat past binnen jouw budget? Daar denk ik graag in mee. Ik kan als online marketeer advies geven, maar ook de uitvoer uit handen nemen. Al vanaf 2 uur per week ga ik als externe online marketeer voor je aan de slag om meer online winst te behalen!

Eenmalige opdrachten/acties zijn ook mogelijk, zowel voor starters/zzp’ers (in Delft en omgeving) als mkb’ers.

Online-marketing-Breda-uitbesteden

Online marketing diensten

Afhankelijk van je wensen, de branche en het budget kijk ik naar de mogelijkheden en komt er een mix aan online activiteiten naar boven. Als online marketeer kan ik onder meer de volgende onderdelen uit handen nemen:

Los van bovenstaande diensten kijk ik als online marketeer ook graag out of the box. Alsof jouw business de mijne is kijk ik welke online kansen er nog meer zijn om de doelstellingen te behalen. Denk aan:

  • Opvallende/unieke online acties
  • Combinatie van offline en online campagnes
  • Guerrilla marketing

Mijn werkwijze

Heel helder! Ik leer jouw bedrijf kennen, de doelen, de doelgroep en de branche. Daarna maak ik een overzicht van de online kansen. Vervolgens geef je aan van welke diensten je gebruik wilt maken, we stemmen het verder af en GO! We kunnen samenwerken op basis van een vast aantal uren in de week of op afroep met de inzet van een strippenkaart.

Kennismaken?

Benieuwd wat deze online marketeer uit Delft voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Laten we eens kennismaken

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share This