Online marketeer uit Delft inhuren

online marketeer delft freelanceWeet je niet waar je online winst kan behalen, welke social media kanalen je moet inzetten, waar jouw doelgroep zit of heb je simpelweg geen tijd of mankracht in eigen huis om online stappen te zetten? Dan ga ik graag voor jouw bedrijf aan de slag. Zonde natuurlijk om online kansen te laten liggen.

Ik kan als online marketeer advies geven, jou dus op weg helpen, maar ik kan ook de uitvoer uit handen nemen. Je kan mij al voor 2 uur per week ‘vast’ inhuren als marketeer, maar eenmalige opdrachten/acties kunnen ook. Ik werk zowel voor het mkb als starters/zzp’ers (in Delft en omgeving).

Online marketing diensten

Afhankelijk van je wensen, de branche en het budget kijk ik naar de mogelijkheden en komt er een mix aan online activiteiten naar boven. Als online marketeer kan ik onder meer de volgende onderdelen uit handen nemen:

Los van bovenstaande diensten kijk ik als online marketeer ook graag out of the box. Alsof jouw business de mijne is kijk ik welke online kansen er nog meer zijn om de doelstellingen te behalen. Denk aan:

  • Opvallende/unieke online acties
  • Combinatie van offline en online campagnes
  • Guerrilla marketing

Mijn werkwijze

Heel helder! Ik leer jouw bedrijf kennen, de doelen, de doelgroep en de branche. Daarna maak ik een overzicht van de online kansen. Vervolgens geef je aan van welke diensten je gebruik wilt maken, we stemmen het verder af en GO! We kunnen samenwerken op basis van een vast aantal uren in de week of op afroep met de inzet van een strippenkaart.

Kennismaken?

Benieuwd wat deze online marketeer uit Delft voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Laten we eens kennismaken

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share This