Over mij

Ik ben Petra van den Broek, freelance tekstschrijver (met webteksten als specialisatie) en online marketeer. Ik ben zowel een doener als een denker. Dat betekent dat ik graag in een adviserende rol meedenk (waar valt er online winst te behalen?), maar ook de handen uit de mouwen steek om daadwerkelijk webteksten / online marketing te verbeteren. Of je nu een adviserende, uitvoerende, eenmalige of herhalende opdracht hebt, ik pak het graag op.

Opleiding en werkervaring

Ik ben in het vak ‘gerold’ zoals het zo mooi heet. Na het afronden van de HBO-opleiding Journalistiek heb ik enkele jaren als freelance journalist gewerkt. Daarna ben ik als tekstschrijver aan de slag gegaan bij een softwarebedrijf. Vanuit deze functie heb ik mij gespecialiseerd in marketing (NIMA Marketing A en B) en ben uiteindelijk als marketeer bij Jamin aan de slag gegaan met de volledige focus op het online gedeelte.

Freelance tekstschrijver en online marketeer

De ‘kriebel’ om freelance aan de slag te gaan op het vlak van webteksten en online marketing heeft het uiteindelijk gewonnen van een vast dienstverband. Het is erg interessant om voor verschillende organisaties te werken en het werk te doen waar je passie ligt. Nieuwe uitdagingen,  kritische en dankbare ondernemers houden mij scherp en behoorlijk actief.

Hier lees je meer over de werkzaamheden die ik als freelance tekstschrijver en freelance online marketeer uit handen neem.

 

Kennismaken?

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op via info@petravandenbroek.nl. Ik kom graag eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Ja, laten we eens kennismaken!
Share This