Over mij

Ik ben Petra van den Broek, freelance (web)tekstschrijver en online marketeer. Zowel denker als doener. Dat betekent dat ik niet alleen advies geef (waar valt er online winst te behalen), maar ook graag de handen uit de mouwen steek om webteksten te schrijven en online marketing op te pakken.

Als zelfstandig ondernemer heb ik de mogelijkheid om elke opdracht geheel op maat af te stemmen. Geen standaard pakketten, minimaal aantal uren of vaste abonnementen. Gewoon wat nodig is om online stappen te zetten binnen het beschikbare budget. Ik waarschuw alvast wel voor mijn enthousiasme. Vaak zie ik 1001 kansen, die we natuurlijk nooit allemaal kunnen oppakken.

Opleiding en werkervaring

Ik ben in het vak ‘gerold’ zoals het zo mooi heet. Na het afronden van de HBO-opleiding Journalistiek heb ik enkele jaren als freelance journalist gewerkt. Bij een IT-bedrijf kreeg ik een vaste baan aangeboden als tekstschrijver….met beide handen aangegrepen (vastigheid). Hier kreeg ik al snel de kans om mij naast tekstschrijven te specialiseren in marketing. Met NIMA Marketing A en B diploma op zak ben ik uiteindelijk als allround online marketeer bij Jamin aan de slag gegaan (website, webshop en social media).

Als bonus kan ik ook nog het basisdiploma van de Fotovakschool (Rotterdam) op mijn cv zetten. Ik noem het zelf een serieuze hobby die voor mijn werk zo af en toe van pas komt.

Freelance tekstschrijver en online marketeer

De ‘kriebel’ om weer freelance aan de slag te gaan heeft het uiteindelijk gewonnen van een vast dienstverband. Door opleiding en ervaring kan ik tekstschrijven en marketing in veel opdrachten combineren, erg krachtig. Het is enorm interessant om verschillende bedrijven te leren kennen en ervoor te werken. Een blik van buiten doet vaak wonderen. Ik kan mijn kennis en enthousiasme inzetten en bedrijven online echt een stap verder helpen. Nieuwe uitdagingen en kritisch ondernemers houden mij scherp en behoorlijk actief. En het mooist zijn de dankbare ondernemers waarvoor ik niet alleen werk uit handen neem, maar ook nieuw werk ‘regel’ door online de juiste acties te ondernemen.

Kennismaken?

Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen (webteksten en online marketing)? Neem dan contact met mij op via info@petravandenbroek.nl. Ik kom graag eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.Meer over mijn professionele achtergrond vind je op LinkedIn

Share This