Social media beheer | specialist uit Delft inhuren

social media uitbesteden Breda

 

Social media speelt een grote rol in je online zichtbaarheid en succes. Maar ben je efficiënt bezig? Gebruik je de meest winstgevende kanalen voor jouw business? Weet jij waar je jouw doelgroep vindt en wat je ze moet ‘geven’? Weet je het niet precies? Dan kan ik je social media advies geven of het gehele beheer uit handen nemen. Al vanaf 2 uur per week!

Aanbod Facebookbeheer (75 euro per maand) >>>

 

Social media beheer uitbesteden?

Het geldt voor alle marketingplannen, maar zeker ook bij social media spring je niet direct in het diepe. Samen met mijn klanten haal ik dan ook altijd eerst de antwoorden op deze vragen naar boven:

  • Wat wil ik met de inzet van social media bereiken? (denk aan: imago, klantcontact/service, omzet, leadgeneratie, personeelswerving)
  • Wie wil ik bereiken?
  • Hoe ga ik social media inzetten?
  • En welk social media kanaal of kanalen zijn daarvoor het meest geschikt?

Social media behoeft een continue monitoring en actualisering. Krijg je bijvoorbeeld een klantenvraag via Twitter of Facebook, dan verwacht de klant vaak dat je diezelfde dag nog reageert. Een belangrijke laatste vraag is dus: ‘Hoe blijven we actueel en hoe reageren we op vragen/opmerkingen?’.

Ik kan je helpen om bovenstaande vragen helder te krijgen en de relevante social media kanalen op te zetten. De monitoring en actualisering kan in samenspraak afgestemd worden.

 

Interesse?

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan doen op het vlak van social media marketing? Neem dan vrijblijvend contact op.

Ja, laten we eens kennismaken!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share This