Tekstschrijver uit Delft inhuren voor webteksten (schrijven en herschrijven)

Tekstschrijver SEO webteksten Breda

Zoek je een freelance (zzp) tekstschrijver, die duidelijke en zoekmachinevriendelijke teksten (SEO) voor jouw website schrijft? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik schrijf geheel nieuwe webteksten, maar kan ook bestaande teksten optimaliseren.

Ik ben onder meer inzetbaar voor corporate website teksten, webredactie, contentbeheer, blogs, nieuwsartikelen, digitale nieuwsbrieven, ebooks en productteksten (voor webshops). Zowel voor eenmalige opdrachten als het continue up-to-date houden van je site(s).

Waarom ‘echte’ webteksten zo belangrijk zijn

Ik kom regelmatig bedrijven tegen die bestaande folderteksten overnemen voor de site. Lekker snel en inhoudelijk kloppend. Maar helaas niet effectief. Lezers haken voortijdig af en via Google is je site slecht te vinden. Hoe komt dit? De site bevat geen echte webteksten. Online heb je te maken met een ander type lezer én met de ‘leeswijze’ van zoekmachines. Als de teksten voor zowel de bezoeker als de zoekmachines geoptimaliseerd zijn, is je site beter vindbaar en heb je tevreden sitebezoekers.

Resultaat bij een betere Google ranking en klantvriendelijke webteksten:

  • Meer bezoekers
  • Meer aanvragen
  • Meer leads
  • Hogere omzet/winst
  • Betere informatie-voorziening
  • etc..

Aan de slag met jouw website teksten

Mijn werkwijze. Heel helder! Ik leer jouw bedrijf kennen, de wensen die jij hebt en ik geef aan wat ik voor jouw (bestaande) teksten kan doen. Tijdens een interview haal ik alle inhoudelijke informatie op. Daarna voer ik een zoekwoordonderzoek uit voordat ik daadwerkelijk met de webteksten aan de slag ga. Dit is nodig om te bepalen welke zoekwoorden en combinaties van zoekwoorden het meest interessant zijn gezien jouw doelgroep én de concurrentie. Bij het optimaliseren van de webteksten hou ik onder meer rekening met de onderdelen die ik in dit artikel aanstip: 5 tips om je webteksten snel te optimaliseren (SEO).

Tekstschrijver uit Delft inhuren? Laten we eens kennismaken

Wil jij succesvolle teksten op jouw site? Neem dan contact op met deze tekstschrijver uit Delft.

Ja, laten we eens kennismaken!

Bewaren

Bewaren

Share This